PALVELUMME

Teemme pääkaupunkiseudulla erilaisia sisäremontteja. Hoidamme kaikki kohteet alusta loppuun vakiintuneilla työporukoillamme. Tuttujen kavereiden kanssa työskennellessä remontointi on sujuvaa ja laatu pysyy korkealla tasolla. 

Teemme kylpyhuoneremontit

Kylpyhuoneremonteista voidaan sanoa, että vaikka kaikessa ollaan tosi hyviä, niin kylpyhuoneissa ollaan ihan huippuja. Tehdään jatkuvasti remontteja Helsingin vanhoissa arvoasunnoissa, joissa tulee päivittäin vastaan hankalia haasteita. Kun tekee vaikeita kohteita niin osaaminen kasvaa ihan eri tavalla, kuin vaikkapa uudiskohteissa työskentely. Mikä tahansa märkätilaremontti sinulla onkin mielessä, niin pystymme sen toteuttamaan. Ota yhteyttä, niin jutellaan siitä, miten voimme auttaa.

Rakennamme saunat

Saunat tulevat lähes aina samassa paketissa kylpyhuoneremonttien kanssa, mutta toisinaan päästään fiilistelemään pelkän saunarakentamisen parissa. Saunoja varten porukassa on mukana todellinen talentti – puuhuonekalujen parissa puuhasteleva puutaiteilija. Jos saunasi kaipaa päivitystä, niin ota meihin yhteyttä. Tällä tavalla pääsemme auttamaan saunaremontissasi heti alkumetreillä.

Vessaremontit hädän yllättäessä

Hyvä vessa, parempi fiilis. Tuollainen kyltti oli yhdessä vessassa. Remontoitiin paikka lattiasta kattoon ja palautettiin plakaatti kunniapaikalleen. Vessaremontit sopii parhaiten tehtäviksi kylpyhuoneremonttien yhteydessä, mutta teemme usein myös yksittäisiä kohteita. Ota yhteyttä, niin selvitetään, millainen remontti teillä pitäisi tehdä.

Suunnittelemme ja kasaamme keittiöt

Meiltä saat kotiisi ja makuusi sopivan suunnitelman, kalusteiden asennuksen sekä kaikki muut keittiöremonttiin liittyvät työt avaimet käteen -periaatteella. Lähetä vain tarjouspyyntö, niin palaamme asiaan.

Keittiöt ja niiden siirrot ovat meille erittäin vahva osa-alue, sillä meidän porukassa on oma putkari, joka hoitaa monimutkaisetkin putkimuutokset sujuvasti ja aikaa hukkaamatta. Huonejärjestysten muutokset tai yleensä suuret muutokset keittiön sisällä toteutetaan hallitusti. Erityisen iso juttu tämä on muuttoremonttien kohdalla.

Keittiöremontit teemme usein osana isompia huoneistoremontteja. Tämä sen vuoksi, että keittiökalustefirmat mainostavat palveluitaan sen verran näkyvästi, että useimmat asiakkaat ehtivät tilata keittiön putiikista ennen meihin törmäämistä.

Säilytysjärjestelmien suunnittelu ja rakennus

Mittojen mukaan tehdyt liukuovikaapit siirtyvät hiljalleen itsepalveluun. Lähes kaikilla alan isoilla toimijoilla on verkkosivulla toimivat suunnittelu- sekä tarjouslaskentaohjelma, joita käyttämällä voi tilata liukuovipaketin tee-se-itse -asennettavaksi. Me tutustutaan tilaan tarkasti ja otetaan kohteesta mittavastuu. Lopuksi tullaan asentamaan tilaan suunniteltu kaappi ja korjataan myös muita pintoja tarpeen mukaan.

Pienet ja suuret pintaremontit

Kaikkiin ylläoleviin remontteihin liittyy tarve viimeistellä näkyviä pintoja. Lähes aina käy niin, että viereiset tilat alkavat näyttää iäkkäiltä, kun ihastellaan valmista remonttia. Keittiöremontti laajenee helposti asunnon maalaukseen ja lattioiden hiontaan. Kylpyhuoneremontti taas näkyy usein laattojen käytössä muissakin tiloissa. Eteiset ja kohdinhoitohuoneet tehdään usein uusiksi, kun laattamies on jo valmiiksi talossa. Suunnitteletpa pientä tai suurta pintaremonttia, niin tekijöitä löytyy. Ota yhteyttä niin selvitetään mitä pitäisi tehdä ja kuinka remontti toteutetaan.

Kaikki remonttien suunnittelupalvelut

Monesti remonteilla halutaan muuttaa asuntoa niin paljon, että pelkkä väri- tai kalustesuunnittelu ei riitä. Keittiötä siirrettäessä joudutaan ehkä turvautumaan LVI-suunnittelijan ja/tai rakennesuunnittelijan palveluihin. Aikakaudelle uskollinen sisustusremontti saattaa vaatia osaavan sisustussuunnittelijan käyttöä, jotta värisävyt osuvat kohdalleen. Arkkitehdin palvelut tarjotaan kohteisiin, joissa tilojen käyttötarkoitusta muutetaan niin paljon, että ratkaisu vaatii lupaprosessia. Suurten huoneistoremonttien yhteydessä on tavallista päivittää kodin sähköratkaisut ja sähkösuunnittelija on tarpeellinen. Remonttivelhot tarjoaa kaikki nämä remontissa tarvittavat suunnittelupalvelut, joten tarvittaessa saat koko remontin yhdellä puhelinsoitolla.

Toiminta-alue

Teemme töitä seuraavilla paikkakunnilla:

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen

Ota yhteyttä

Tilanteesi ymmärtäminen on meille tärkeää. Tämän vuoksi me tullaan käymään ja tutkitaan ongelma. Tämän jälkeen rakennetaan ratkaisu juuri oikeaan tarpeeseen. Ota yhteyttä niin jutellaan.

Täytä alla oleva lomake, soita tai lähetä sähköpostia.
Sovitaan aika ilmaiselle kotikäynnille.