PALVELUMME

Teemme pääkaupunkiseudulla erilaisia sisä- ja ulkoremontteja. Hoidamme kaikki kohteet alusta loppuun vakiintuneilla työporukoillamme. Tuttujen kavereiden kanssa työskennellessä remontointi on sujuvaa ja laatu pysyy korkealla tasolla. 

Teemme kylpyhuoneremontit

Kylpyhuoneremonteista voidaan sanoa se, että vaikka kaikessa ollaan tosi hyviä, niin kylpyhuoneissa ollaan ihan ehdotonta huippua. Ollaan niin paljon tehty Helsingin vanhoja arvoasuntoja, joissa tulee päivittäin vastaan hankalia haasteita. Mikä tahansa kylpyhuonekohde sinulla onkin mielessä, niin pystymme sen toteuttamaan. Ota yhteyttä, niin tulemme käymään ja teemme remontista tarjouksen.

Rakennamme saunat

Saunat tulevat lähes aina samassa paketissa kylpyhuoneremonttien kanssa, mutta toisinaan päästään rakentamaan saunoja ihan erikseen. Saunoja varten porukassa on mukana todellinen talentti – puuhuonekalujen parissa puuhasteleva puutaiteilija. Jos saunasi kaipaa päivitystä, niin ota meihin yhteyttä. Tällä tavalla pääsemme auttamaan saunaremontissasi heti alkumetreillä.

Vessaremontit hädän yllättäessä

Hyvä vessa, parempi fiilis. Tuollainen kyltti oli yhden vessan ovessa, joka tuli meille remontoitavaksi. Remontoitiin paikka lattiasta kattoon, ja palautettiin plakaatti kunniapaikalleen kauniiseen vessaan. Vessaremontit sopii parhaiten tehtäviksi kylpyhuoneremonttien yhteydessä, mutta teemme usein myös yksittäisiä kohteita. Ota yhteyttä, niin selvitetään, millainen remontti teillä pitäisi tehdä.

Suunnittelemme ja kasaamme keittiöt

Meiltä saat kotiisi ja makuusi sopivan suunnitelman, kalusteiden asennuksen sekä kaikki muut keittiöremonttiin liittyvät työt avaimet käteen -periaatteella. Lähetä vain tarjouspyyntö, niin palaamme asiaan.

Keittiöt ovat meille erittäin vahva osa-alue, sillä meidän porukassa on oma putkari, joka hoitaa monimutkaisetkin putkimuutokset sujuvasti ja aikaa hukkaamatta. Huonejärjestysten muutokset tai yleensä suuret muutokset keittiön sisällä toteutetaan hallitusti. Erityisen iso juttu tämä on muuttoremonttien kohdalla.

Keittiöremontit teemme usein osana isompia huoneistoremontteja. Tämä sen vuoksi, että keittiökalustefirmat mainostavat palveluitaan sen verran näkyvästi, että useimmat asiakkaat ehtivät tilata keittiön putiikista ennen meihin törmäämistä. Huoneistoremontteja keittiöliikkeet eivät niin suurella innolla halua tehdä, joten pääsemme paremmin hintakilpailuun.

Säilytysjärjestelmien suunnittelu ja rakennus

Mittojen mukaan tehdyt liukuovikaapit siirtyvät hiljalleen itsepalveluun. Lähes kaikilla alan isoilla toimijoilla on verkkosivulla toimivat suunnittelu- sekä tarjouslaskentaohjelma, joita käyttämällä voi tilata liukuovipaketin tee-se-itse -asennettavaksi. Me tutustutaan tilaan tarkasti ja otetaan kohteesta mittavastuu. Lopuksi tullaan asentamaan tilaan suunniteltu kaappi ja korjataan myös muita pintoja tarpeen mukaan.

Pienet ja suuret pintaremontit

Kaikkiin ylläoleviin remontteihin liittyy tarve viimeistellä näkyviä pintoja. Lähes aina käy niin, että viereiset tilat alkavat näyttää iäkkäiltä, kun ihastellaan valmista remonttia. Keittiöremontti laajenee helposti asunnon maalaukseen ja lattioiden hiontaan. Kylpyhuoneremontti taas näkyy usein laattojen käytössä muissakin tiloissa. Eteiset ja kohdinhoitohuoneet tehdään usein uusiksi, kun laattamies on jo valmiiksi talossa. Suunnitteletpa pientä tai suurta pintaremonttia, niin tekijöitä löytyy. Ota yhteyttä niin selvitetään mitä pitäisi tehdä ja kuinka remontti toteutetaan.

Kaikki remonttien suunnittelupalvelut

Monesti remonteilla halutaan muuttaa asuntoa niin paljon, että pelkkä väri- tai kalustesuunnittelu ei riitä. Keittiötä siirrettäessä joudutaan ehkä turvautumaan LVI-suunnittelijan ja/tai rakennesuunnittelijan palveluihin. Aikakaudelle uskollinen sisustusremontti saattaa vaatia osaavan sisustussuunnittelijan käyttöä, jotta värisävyt osuvat kohdalleen. Arkkitehdin palvelut tarjotaan kohteisiin, joissa tilojen käyttötarkoitusta muutetaan niin paljon, että ratkaisu vaatii lupaprosessia. Suurten huoneistoremonttien yhteydessä on tavallista päivittää kodin sähköratkaisut ja sähkösuunnittelija on tarpeellinen. Remonttivelhot tarjoaa kaikki nämä remontissa tarvittavat suunnittelupalvelut, joten tarvittaessa saat koko remontin yhdellä puhelinsoitolla.

Ulkorakennukset ja niiden pystytys

Ulkorakennuksia rakennamme kesäisin. Aika usein tarvitaan pystyttäjää roskakatokselle, leikkimökille tai pihavarastolle. Talonrakentajat eivät näitä ehdi tehdä, kun niillä on kädet täynnä elementtejä, joten olemme näissä hankalissa tilanteissa auttaneet. Meiltä saat sekä rakennukset että pystytykset tai molemmat.

Muut ulkoremontit

Aluksi tehtiin vähän kaikkea, mutta ikkunaremontit, kattoremontit sekä julkisivuremontit on niin tuotteistettuja, että sillä saralla palvelu kannattaa ostaa suoraan isolta toimittajalta. Se mikä meille jää on aitojen ja terassien rakentaminen. 

Toiminta-alue

Teemme töitä seuraavilla paikkakunnilla:

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Porvoo, Sipoo, Kerava, Tuusula, Järvenpää, Nurmijärvi

Ota yhteyttä

Tilanteesi ymmärtäminen on meille tärkeää. Tämän vuoksi me tullaan käymään ja tutkitaan ongelma. Tämän jälkeen rakennetaan ratkaisu juuri oikeaan tarpeeseen. Ota yhteyttä niin jutellaan.