Om företaget

VARFÖR REMONTTIVELHOT?

Varför välja Remonttivelhot och inte något annat företag bland hundratals konkurrenter? Fundera på dessa faktorer: kommer tidtabellen och budgeten att hålla, motsvarar kvaliteten förväntningarna och vad måste man göra själv? När det gäller den egna bostaden och dyra renoveringar dyker det ofta upp en hel del frågor.

PÅLITLIGT OCH SKICKLIGT TEAM

På marknaden finns en mängd företag som erbjuder renoveringstjänster. Ingen kan allt, så det är svårt att hitta den rätta. Vi erbjuder en lösning till detta. Vi har omfattande erfarenhet om mångsidiga renoveringar. Vi har ett utmärkt team där alla medlemmar känner varandra och samarbetet fungerar smärtfritt. Vi sköter även stora projekt från början till slut.

VI GER ETT KOSTNADSESTIMAT PÅ FÖRHAND

Vi gör något exceptionellt: vi erbjuder en gratistjänst som du inte får från konkurrenter. Med några grunduppgifter som bas kan vi ge dig ett preliminärt estimat på renoveringskostnaderna. Sedan kan vi besöka platsen som ska renoveras och göra en mer detaljerad plan. Efter detta kan vi ge dig en offert. 

VI BESÖKER UTRYMMET SOM SKA RENOVERAS

Vi bekantar oss alltid med utrymmet som ska renoveras.
Vi sköter varje kundkontakt enlig följande:

1. Vi kontaktar dig först via telefon. Vi planerar och genomför ett brett utbud av renoveringar, men ibland är det ett bättre alternativ att beställa en rörmokare eller elektriker. Med ett kort telefonsamtal säkerställer vi att vi inte slösar bort din tid, och i bästa fall kommer vi att kunna lösa problemet direkt via telefon.

2.När vi tillsammans har konstaterat att vi kan hjälpa dig kommer vi antingen överens om
ett preliminärt prisestimat eller ett hembesök.

3. När vi kommer på besök går vi igenom utrymmets nuvarande situation, konstruktionerna samt dina önskemål gällande renoveringen. I det här skedet är det också viktigt att ha en ram för budgeten.

4. Efter hembesöket skapar vi på kontoret en offert som baserar sig på uppgifterna som vi erhållit under hembesöket. Offerten skickar vi åt dig via e-post.

5. Vi går noggrant igenom offerten antingen per telefon, på plats eller på vårt kontor. Vi vill försäkra oss om att offerten uppfyller alla dina önskemål. 

6. Då du fattar beslutet att beställa renoveringen via oss, kommer vi överens om tidtabellen tillsammans och arbetet påbörjas enligt planen. 

VI JOBBAR PÅLITLIGT ENLIGT NYCKELN I HANDEN-PRINCIPEN 

Ett nära samarbete med flera experter möjliggör realistiska erbjudanden. Vi kommer i förväg att informera dig om eventuella flaskhalsar i projektet och ge dig en rekommendation på hur arbetet bör utföras för bästa möjliga resultat. Vi väljer ett fungerande arbetsteam från vårt nätverk. Renoveringen utförs med hög kvalitet och till det pris som vi kommit överens om. 

VI HÅLLER VAD VI LOVAR

Vi presenterar en realistisk tidtabell i samband med erbjudandet. Om du vill snabba upp tidtabellen kommer även kostnaden att gå upp. Den gamla sanningen gäller: av de tre målen med renoveringen — förmånligt pris, kvalitetsarbete och snabb tidtabell — ryms endast två i samma projekt.

Kontakta oss

Verksamhetsområde

Helsingfors, Esbo, Vanda, Grankulla

Ta kontakt

Kontakt med formuläret.