OTA YHTEYTTÄ

Täytä sivun alalaidan lomake, soita tai lähetä sähköpostia. Sovitaan aika ilmaiselle kotikäynnille.

Sami Lemetti

Toimin yrittäjänä Remonttivelhot Oy:ssä. Paljon on tullut jo alaa nähtyä ja koettua. 19 vuoden kokemuksella tallustellaan eteenpäin. Aloiteltiin remontteja tekemällä ja sittemmin mukaan tuli suunnittelu ja työnjohto. Soita, niin suunnitellaan yhdessä unelmaremontti.

0442306264

sami@remonttivelhot.fi

Jarkko Aho

Olen toinen velhoista. Alan eri tehtävissä olen työskennellyt vuodesta 2002. Töissä tehtävät tapahtuvat enemmän työpöydän ääressä, mutta kädentaidot pysyvät yllä kotiprojekteissa.

0449014000

jarkko@remonttivelhot.fi

Postiosoite

Remonttivelhot Oy

Mannerheiminaukio 1 A

00100 Helsinki

Jos mietit, miksi kannattaa valita Remonttivelhot, niin tämä artikkeli kertoo lisää.

KOTIKÄYNNIN KULKU

  1. Ensin soitamme, niin päästään juttelemaan asiasta puhelimessa. Suunnittelemme ja toteutamme monenlaisia remontteja, mutta joskus on parempi tilata paikalle putkimies, sähkömies tai remonttireiska. Lyhyt jutustelu varmistaa sen, että emme tuhlaa aikaasi.
  2. Nyt kun on todettu, että pystymme auttamaan asiassa, niin sovimme käynnin kohteeseen. Virka-aika on paras, mutta näin töitä tekevänä sitä ymmärtää, että aamut ja illat sopivat joskus paremmin kalenteriin.
  3. Kohteessa mennään läpi nykyhetki ja toiveet tulevasta. Tässä vaiheessa on myös tärkeä saada raamit budjetille. Tällä tavalla meillä on tiedossa lähtökohta ja tavoite sekä ne resurssit, joilla täytyy päästä perille.
  4. Keskustelun jälkeen ratkaisun pohdinta, suunnittelu, tarjouslaskenta ja tarjouksen kirjoitus tehdään toimistolla. Tarjouksen saat sähköpostiin.
  5. Tarjous voidaan käydä läpi puhelimessa, kohteessa tai toimistolla. Tässä vaiheessa on hyvä mennä läpi yksityiskohtia, jotta voidaan varmistua siitä, että tarjous vastaa toiveita kaikilta osin.
  6. Kun tilaat remontin, niin päätetään aloitusaika ja käydään töihin.

Toiminta-alue

Teemme töitä seuraavilla paikkakunnilla:

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen

Ota yhteyttä

Tilanteesi ymmärtäminen on meille tärkeää. Tämän vuoksi me tullaan käymään ja tutkitaan ongelma. Tämän jälkeen rakennetaan ratkaisu juuri oikeaan tarpeeseen. Ota yhteyttä niin jutellaan.

Täytä alla oleva lomake, soita tai lähetä sähköpostia.
Sovitaan aika ilmaiselle kotikäynnille.