REMONTIN HINTA-ARVIO

Harkitsetko uuden asunnon ostoa tai vanhan asunnon korjausta? Teemme pk-seudulla remonttien maksuttomia hinta-arvioita, joilla voit haarukoida, kuinka suuren remonttibudjetin tarvitset. Lähetä meille asunnon pohjakuva ja kerro lyhyesti, missä laajuudessa olet remonttia tekemässä. Laskemme hinnan remontille ja lähetämme arvion sähköpostitse samoin kuin listauksen käytetyistä materiaaleista ja kalusteista. Jos haluat lisätietoja hinta-arviosta, niin alla on ensin esimerkki hinta-arviosta ja sitten tarkempi kuvaus palvelusta ja siitä, miksi se kannattaa pyytää remonttivelhoilta.

Esimerkki Remonttivelhot Oy:n hinta-arviosta remontille.
Esimerkki Remonttivelhot Oy:n hinta-arviosta remontille.
bit.ly linkit vievät sinut tuotesivulle, jossa voit tutustua tuotteeseen paremmin. Voit kirjoittaa tai kopioida linkin internet-selaimeen, niin pääset lisätietojen äärelle. Tässä myös yksi esimerkiksi bit.ly/IDOSevenD10, klikkaa linkkiä, niin päädyt tuotteen infosivulle. Yleensä linkin takaa löydät lyhyen esittelyn tuotteesta, valokuvia ja videon. Videoiden suhteen tarjontaa on jonkin verran vähemmän.

REMONTTIVELHOT OY

Remonttivelhot Oy:n tiimin kaikilla remonttivelhoilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus kotien kunnostamisesta ja rakentamista. Asiakaspalvelua on tehty monesta näkökulmasta: asunnon myyjälle tehtävästä pintaremontista, perheen ensimmäisen kodin toteutuksesta suunnittelusta sisään muuttoon, pitkään harkitun kylpyhuoneremontin toteutuksesta eläkeläispariskunnalle, rivitaloyhtiön tiukasti kilpailutetusta julkisivuremontista ja monista muista.

MIKSI REMONTTIVELHOT?

Tänään toimimme tiiviisti alan ammattilaisten kanssa ja suunnittelemme sekä järjestämme avaimet käteen remontteja niin kotitalouksille kuin taloyhtiöille. Teemme kaikki sisäremontit ja ulkoremontit. Meillä on mm. oma putkimies, joka voi tehdä myös kirvesmiehen töitä eli hyvin itsenäinen ja monialainen osaaja. Tekemämme remonttisuunnitelmat ottavatkin huomioon niin kohteen ja remonttibudjetin kuin myös tekijäresurssit. Sen verran täytyy olla suoraselkäisyyttä, että osaa sanoa ei, mikäli kaverit on buukattu. Tällä tavalla väistetään klassiset työmaiden pitkittymiset. Tämä on sen verran rakas aihe, että tässä linkatussa jutussa tuli kirjoitettua asiasta vähän enemmänkin.

HANKALASTA REMONTTIEN OSTAMISESTA HELPPOON OSTAMISEEN

Vuosien aikana on huomattu se, että useimmat yritykset pyrkivät pitämään hintansa pimennossa ja sitouttamaan asiakaskokelaat monimutkaiseen ostoprosessiin. Tässä ensin käydään katsomassa remontoitavaa kohdetta ja sitten pyydetään katsomaan suunnitelmia sekä materiaaleja. Lopulta ollaan pisteessä, jossa kokonaisuus tiedetään ja hinta lyödään pöytään, sen jälkeen toivotaan allekirjoitusta. Tässä on aika vähän mahdollisuuksia vertailuun ja kilpailutukseen. Päätimme toimia toisin ja tarjota kevyen hinta-arvion kohteen perustietojen perusteella.

ALUSTAVA HINTA-ARVIO ANTAA VALTIT ASIAKKAAN KÄTEEN

Kun olet lukenut remontin hinta-arvion, tiedät heti kustannusten suuruusluokan ja saat realistisen lähtökohdan jatkolle. Hinta-arviosta näet myös remontin eri osa-alueet ja niiden kustannukset. Tältä pohjalta voit muuttaa suunnitelmiasi, pilkkoa remontin pienempiin kokonaisuuksiin tai jatkaa suoraan varsinaiseen tarjousvaiheeseen.

HINTA-ARVIOSTA TARJOUKSEEN

Meillä on tavoitteena, että toimittamamme hinta-arvio eroaa maksimissaan 15% sovitusta remonttihinnasta. Tämä lähtökohta muuttuu, jos arviokäynnin aikana päätämme yhdessä muuttaa remonttisuunnitelmaa. Varsinaisessa tarjouksessa kerromme erot mahdolliseen hintaeroon hinta-arvion ja tarjouksen välillä. Tämän jälkeen voidaan edelleen tehdä tarvittavia muutoksia tarjoussisältöön ja edetä tilaukseen kun kaikki on käsitelty ja kunnossa. Laita pyyntö hinta-arviosta sisään tästä linkistä, niin päästään asiassa eteenpäin.  

Toiminta-alue

Teemme töitä seuraavilla paikkakunnilla:

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen

Ota yhteyttä

Tilanteesi ymmärtäminen on meille tärkeää. Tämän vuoksi me tullaan käymään ja tutkitaan ongelma. Tämän jälkeen rakennetaan ratkaisu juuri oikeaan tarpeeseen. Ota yhteyttä niin jutellaan.

Täytä alla oleva lomake, soita tai lähetä sähköpostia.
Sovitaan aika ilmaiselle kotikäynnille.