MIKSI REMONTTIVELHOT

Melkein jokainen kysyy, miksi kannattaa valita juuri Remonttivelhot, eikä jotain muuta yritystä sadoista kilpailijoista. Tässä vaiheessa yleensä kysyn, monenko yrityksen kanssa parhaillaan neuvottelet? Lähes aina tulee nollasta kahteen nimeä. Tästä näkee alan ongelman, asiakkaan on todella vaikea löytää luotettava toteuttaja rakennusprojektiin.

Heti perään kysellään seuraavia tarkennuksia, pitääkö aikataulu, ylittyykö remonttibudjetti, onko tekijät suomalaisia, vastaako laatu odotuksia ja mitä pitää itse tehdä? Epävarmuutta on moneen lähtöön ja ymmärtäähän sen, kun on kyse omasta kodista ja kalliista remontista. Seuraavassa kappaleessa on meidän vastauksia siihen, miksi kannattaa valita Remonttivelhot.

KONTAKTIT – PITKÄ LISTA AKTIIVISIA, LUOTETTAVIA JA TAITAVIA TEKIJÖITÄ

Remonttialalla on tarjolla monenlaisia töitä. Kukaan ei osaa kaikkea, joten sopivan tekijän löytäminen on tosi vaikea rasti. Meillä on tähän ratkaisu. Olemme tehneet remontointi-, saneeraus-, entisöinti- ja rakennuskohteita todella laajasti. Lisäksi hoidamme joidenkin erikoistuneiden rakennusalan yritysten myyntiä. Näissä hommissa meille on kertynyt hyvä porukka kavereita, jotka toimivat yhteistyössä ja hoitavat suuretkin projektit valmiiksi.

KUSTANNUKSET – ETUKÄTEEN ANNETTU HINTA-ARVIO

Teemme jotain poikkeuksellista, tarjoamme ilmaisen palvelun, jota et saa kilpailijoilta. Yksinkertaisilla lähtötiedoilla saat alustavan hinta-arvion kohteen kustannuksista. Tällä tavalla molemmat osapuolet pääsevät eteenpäin sujuvasti. Suunnitelmaa voidaan muuttaa tai siirtyä heti kohdekäyntiin ja tarkempaan suunnitteluun sekä varsinaiseen tarjoukseen.

HENKILÖKOHTAISUUS – KÄYMME TUTUSTUMASSA KOHTEESEEN

Tutustumme kohteeseen ja toiveisiisi tulevassa kohteessa. Meillä on selkeä tapa hoitaa jokainen asiakaskontakti, siitä seuraavassa:

  1. Ensin soitamme, niin päästään juttelemaan asiasta puhelimessa. Suunnittelemme ja toteutamme monenlaisia remontteja, mutta joskus on parempi tilata paikalle putkimies, sähkömies tai remonttireiska. Lyhyt jutustelu varmistaa sen, että emme tuhlaa aikaasi ja parhaassa tapauksessa onnistumme ratkaisemaan ongelman heti puhelimessa.
  2. Nyt kun on todettu, että pystymme auttamaan asiassa, niin sovimme joko alustavasta hinta-arviosta (jos kokonaiskustannukset pelottavat) tai käynnistä kohteeseen. Hinta-arvioita olemme toimittaneet noin päivän varoitusajalla, mutta ruuhka-aikoina saattaa kestää hieman pidempään. Tapaamisen osalta virka-aika sopii parhaiten, mutta näin töitä tekevänä sitä ymmärtää, että aamut ja illat sopivat joskus paremmin kalenteriin.
  3. Kun tullaan käymään, niin kohteessa mennään läpi nykyhetki ja rakenteet sekä toiveet tulevasta. Tässä vaiheessa on myös tärkeä saada raamit budjetille. Jos ollaan aiemmin toimittu niin, että olemme laskeneet kohteelle hinta-arvion, niin tämä on hyvä tilaisuus keskustella tarkemmin kustannusten jakautumisesta ja mahdollisista muutoksista annettuun arvioon. Lopulta meillä on tiedossa lähtökohta ja tavoite sekä ne budjettiresurssit, joilla täytyy päästä perille.
  4. Keskustelun jälkeen ratkaisun pohdinta, suunnittelu, tarjouslaskenta ja tarjouksen kirjoitus tehdään toimistolla. Tarjouksen saat sähköpostiin.
  5. Tarjous voidaan käydä läpi puhelimessa, kohteessa tai toimistolla. Tässä vaiheessa on hyvä mennä läpi yksityiskohtia, jotta voidaan varmistua siitä, että tarjous vastaa toiveita kaikilta osin.
  6. Kun tilaat remontin, niin päätetään aloitusaika ja käydään töihin. 

LUOTETTAVUUS – OIKEA AVAIMET KÄTEEN -OSAAJA SINUN KOHTEESEEN 

Liian usein on sellainen tilanne, että toimittaja lupaa liikoja vain työn saadakseen ja sitten yritetään taistella läpi projektin. Vähän oman osaamisalueen ulkopuolella olevat asiat tehdään virheellisesti ja samalla tavalla joudutaan ostamaan aivan uusia erikoispalveluita yrityksiltä, jotka ovat aivan outoja. Tällaista kokonaisuutta ei vain saa vietyä läpi kunnialla, vaikka alustava tarjous oli miten houkutteleva tahansa. 

Oikeasti tiivis yhteistyö useiden asiantuntijoiden kanssa mahdollistaa realistiset tarjoukset. Meidän kontakteista luodaan kokonaisuus, joka toimii Espoossa vesikattokorjauksessa tai sitten valikoidaan sopivat palaset Järvenpäässä tehtävään kylpyhuoneremonttiin. 

Meiltä kuulet etukäteen projektisi pullonkaulat ja suosituksen siitä, miten työ kannattaisi tehdä – jos sen haluaa tehdä hyvin. Meidän verkostosta valitaan sopiva yhdistelmä toteuttajia ja sovittu remontti toteutetaan laadukkaasti ja pitävään urakkahintaan.

AIKATAULU – OIKEA TEKIJÄ JOHTAA PITÄVÄÄN AIKATAULUUN

Samalla tavoin kuin luotettavuuden kanssa, niin aikataulu on myös seurausta oikean tekijäporukan käyttämisestä sekä hyvästä suunnittelusta. Monesti on niin, että asiakas esittää aikataulutoiveen ja moni urakoitsija tulkitsee tämän niin, että kyseinen aikataulu on luvattava, jotta keikka saadaan työmaaksi. Tulee helposti luvattua liikoja. 

Me kerromme tarjouksen yhteydessä tarkan aikataulun ja jos haluaa remontin läpimenoa nopeuttaa, niin kustannus nousee. Vanha totuus pitää armottomasti paikkansa eli remontin kolmesta tavoitteesta – edullinen hinta, laadukas työ ja nopea aikataulu – vain kaksi mahtuu samaan projektiin. Yleensä ihmiset haluavat halvan remontin, joten silloin on tingittävä joko laadusta tai projektin kestosta.  

HINTA – SÄÄSTÖÄ VALMIIKSI TINGITTYYN HINTAAN

Tällä alalla on tottunut siihen, että heitellään ilmoille järjettömän halpoja remonttihintoja. Aina kun asiaan tutustuu, niin kyseessä onkin sellainen avaimet käteen -remontti, että siinä on tilattu jotain pientä ja tehty itse loput sekä ostettu materiaalit tarjouslaarista. Omatoimisuus ja säästäväisyys on hyvästä, mutta käytännössä on niin, että näihin utopistisiin hintoihin tartutaan nopeasti ja media lisää vaikutusta. Sitten meillä onkin tilanne, jossa on ostettu keittiöremontti neljällä sadalla eurolla, vaikka ostettiin liimaa ja välitilalevy sekä asennettiin se itse paikalleen. Vaikutelma on se, että keittiöremontit ovat halpoja – eivät ne valitettavasti kovin halpoja ole, jos tilaat aidon avaimet käteen -remontin.

Me olemme kääntäneet kaikki kivet hinnan pudottamiseksi ja on aivan varma, että hintataso on isoja ja keskisuuria remonttiyrityksiä matalampi. Pieniä yksityisiäkin yrityksiä vastaan pärjäämme oikein hyvin, sillä olemme onnistuneet yhdistämään pienten tekijöiden ketteryyden ja isojen toimijoiden skaalaedut.

Olemme neuvotelleet eri tavarantoimittajien kanssa hyvät sopimukset. Tähän on päästy sillä tavalla, että edustamme useita tekijöitä ja suurena ryhmänä toimimalla on saatu aikaiseksi voimakas neuvotteluasema. Voimmekin tehokkaasti kilpailla sekä isompien että pienempien yritysten kanssa. 

Yhteistoiminnassa ostojen keskittäminen ja materiaalivalikoiman yhdenmukaistaminen ovat myös auttaneet sekä kustannusten hallinnassa että yhteistyön sujuvoittamisessa. Meillä on tilanne, jossa jokaisella työmaalla on periaatteessa samat perusmateriaalit. Jäljelle jääneet avaamattomat tuotteet voidaan ottaa välittömästi käyttöön seuraavalla työmaalla ja jätettä syntyy vähemmän. Lisäksi työnlaatu paranee, kun työmaiden välillä ei jatkuvasti vaihdeta tuotteita ja opiskella uusia asennustapoja.

Toiminta-alue

Teemme töitä seuraavilla paikkakunnilla:

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen

Ota yhteyttä

Tilanteesi ymmärtäminen on meille tärkeää. Tämän vuoksi me tullaan käymään ja tutkitaan ongelma. Tämän jälkeen rakennetaan ratkaisu juuri oikeaan tarpeeseen. Ota yhteyttä niin jutellaan.

Täytä alla oleva lomake, soita tai lähetä sähköpostia.
Sovitaan aika ilmaiselle kotikäynnille.