KYLPYHUONEREMONTTI VANTAALLA

Vuosi 2021 alkaa toiveikkaissa merkeissä ja remontteja tehden. Vantaalla on erityisen mukava tehdä remontteja. Kaupungin tieverkko ja rautakauppojen sekä sorttiasemien sijainnit tekevät remonttien pyörittämiseen liittyvästä logistiikasta helppoa.

Vantaalla on myös se etu, että kaupunki ei ole kovin tiheästi rakennettu, joten pysäköinti ja työmaavarastointi on usein helpompaa, kuin tiheämmin rakennetussa Helsingissä. Tämä on suuri hyöty kylpyhuoneremonttien yhteydessä, koska purkukuormat ovat tosi painavia.

Vantaan rakennuskanta on suhteellisen uutta, koska kaupungin kasvuräjähdys alkoi vasta 70-luvulla. Maaseudulta muutettiin kaupunkeihin yhä suuremmin joukoin ja tulijoille oli rakennettava betonielementtikerrostaloja.

Remonttiyrityksen näkökulmasta Vantaan suhteellisen uusi rakennuskanta on etu, koska erityisesti kerrostaloissa on käytössä moderni elementtitekniikka ja modernit materiaalit. Tuttujen rakenteiden ja materiaalien kanssa touhuaminen vähentää riskejä ja helpottaa esimerkiksi rakennustöiden hinnoittelua. Erityisen suuri etu tästä on kylpyhuoneremonttien yhteydessä, koska niissä mennään aina pintaa syvemmälle.

Tarkemmin kylpyhuoneremontista ja sen kulusta kirjoitan täällä. Kylpyhuoneremontin suunnittelusta kerron tässä artikkelissa. Kaikkein suosituin kysymys liittyy hintaan eli paljonko kylpyhuoneremontti maksaa? Seuraavaksi suosituin kysymys kuuluu, kuinka kauan kylpyhuoneremontti kestää? Voit myös ottaa yhteyttä, niin selvitetään remontin hinta ja kesto myös sinun kohteelle. Tämän jälkeen voit päättää, jatketaanko toteutukseen. Ota yhteyttä täältä, soita, lähetä sähköpostia tai täytä lomake.

HYVÄ REMONTTILIIKE VANTAALLA

Pääkaupunkiseudun parhaat remonttiliikkeet sijaitsevat Vantaalla, koska Vantaalla on keskeinen sijainti ja edullista toimitilaa on vielä saatavilla. Yksi hyvä vinkki paikallisen remonttifirman löytämiseksi on käyttää Google Mapsin hakupalvelua. Kohdista kartta suunnilleen sille alueelle, jonka sisältä remonttifirman toivoisit löytyvän. Sitten vain haet kartalta kylpyhuoneremontti-hakusanalla ja käyt läpi eri tulokset. Lista on yleensä kovin erilainen kuin Googlesta hakiessasi. Tällä tavalla saat muutaman vaihtoehdon listallesi.

TIKKURILASSA PYSÄKÖINTI ON KORTILLA

Sanovat Vantaan Myyrmäessä asuvat mitä tahansa, Tikkurila on Vantaan keskus jo pelkästään sen vuoksi, että se on maantieteellisesti enemmän keskellä Vantaata kuin Myyrmäki. Tikkurilassa sijaitsee tärkeimmät hallinnolliset palvelut. Alueen historiallinen keskus eli Helsingin pitäjä on vain muutaman kilometrin päässä. Tikkurilan asemalla pysähtyvät sekä kauko- että lähijunat. Lentokenttä on lähellä ja raitiolinjausta suunnitellaan Tikkurilan kautta kulkevaksi. Liikenteen puolesta Tikkurilan tietää kaikki (myös maalarit). Tiksi on myös selkein korkean ja tiiviin rakentamisen alue.

Tikkurilassa tehdään remontteja kerrostaloihin, niin omistajien käyttöön kuin vuokrakäyttöön. Tikkurilasta onkin helppo ostaa sijoitusasunto, koska paikka on niin tunnettu. Usein on oltu tilanteessa, jossa muualla Suomessa asuva sijoittaja on ostanut asunnon juuri Tikkurilasta, sillä keskuksen ympärillä niin lähellä kuin kauempanakin tehdään jatkuvaa täydennysrakentamista, joka nostaa vanhojenkin asuntojen hintoja. Ydinkortteleiden ulkopuolella rakennuskanta muuttuu nopeasti pienkerrostalo ja rivitalo valtaiseksi.

Remontin käytännön asioiden hoitamisen osalta on helppoa, että Stark ja Biltema ovat erittäin lähellä ja lisäksi hieman pidemmän ajomatkan päästä löytyvät Bauhaus sekä K-Rauta. Myös teknisen tukkukaupan toimipisteet ovat lähellä. Yleisesti voi sanoa, että hankintoja silmällä pitäen, Kehä 3 toimii kuljetusten ja vaihtoehtojen osalta erinomaisesti. Pysäköinti on ongelma, koska uusi rakentaminen tiivistää aluetta, käyttäjiä tulee lisää ja parkkipaikkoja on vähemmän. Luonnollisesti pysäköinti helpottuu edelleen, kun siirrytään keskuksesta sivuun ja matalamman rakentamisen alueille.

MUUT ALUEKESKUKSET – MYYRMÄKI, KORSO, HAKUNILA, KOIVUKYLÄ

Nämä aluekeskukset ovat kuin Tikkurila pienoiskoossa. Tosin Myyrmäen alueella on kerrostalovaltaisuuden sekä suuremman maa-alan vuoksi jopa enemmän asukkaita kuin Tikkurilassa. Muuten alueiden rakenne menee pääsääntöisesti samalla tavalla kuin Tikkurilan kohdalla. Ainoastaan Korso on merkittävästi kauempana kehätiestä, mutta niin Lahdenväylää kuin Tuusulanväylääkin pitkin siirtyy nopeasti paikasta toiseen.

MUU VANTAA

Vantaan eri alueiden sijainneilla on merkittäviä vaikutuksia remontointiin lähinnä työmaatoimitusten osalta. Toisinaan remonttiyrityksen ja kohteen välinen etäisyys on niin pitkä, että kannattaa valita jokin toinen remontti ja jättää muuten mielenkiintoinen remonttikilpailutus väliin. Tästä esimerkkinä vaikkapa Askiston ja Mikkolan välinen etäisyys, joka on noin 30 kilometriä ja matka-aikana vähintään yhtä monta minuuttia. Työmatkaliikenteen aikaan saattaa matka-aika helposti tuplaantua. On siis kaikkien etu, jos remonttifirma löytyy läheltä.

Aluekeskusten ulkopuolella Vantaa on jopa maaseutumaista kaupunkiseutua. Hajanaisia omakotitaloalueita sekä haja-asutusaluetta. Tällaisesta erikoisalueesta voisi mainita Ylästön, joka rajautuu eteläosastaan Vantaanjokeen ja Pitkäkosken luonnonsuojelualueeseen. Pohjoisessa tulee vaiheittain vastaan suurempaa ja suurempaa rakentamista, kun lähestytään kehä kolmosta. Remonttia tai rakentamista harkitsevan täytyisikin tässä tapauksessa etsiä tekijää lähialueelta.

Toiminta-alue

Teemme töitä seuraavilla paikkakunnilla:

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen

Ota yhteyttä

Tilanteesi ymmärtäminen on meille tärkeää. Tämän vuoksi me tullaan käymään ja tutkitaan ongelma. Tämän jälkeen rakennetaan ratkaisu juuri oikeaan tarpeeseen. Ota yhteyttä niin jutellaan.

Täytä alla oleva lomake, soita tai lähetä sähköpostia.
Sovitaan aika ilmaiselle kotikäynnille.