KEITTIÖREMONTTI

Laatoitettu saareke keittiössä ja vielä pesualtaalla varustettuna. Tosi mielenkiintoinen kokonaisuus.

Keittiöt ovat paikkoja, joissa istutaan iltaa tuttujen kanssa viinilasillisella tai sitten perheen kesken aamutakissa aamupuuroa lusikoiden. Ruoka valmistuu arkena nopeasti ja juhlaan oikein pitkän kaavan mukaan. Hyvässä keittiössä onnistuu tämä kaikki.

ÄLÄ REMONTOI KEITTIÖTÄ MYYNTIKUNTOON

Remonttisuunnittelussa tulee usein vastaan tilanne, jossa asunnon uusi omistaja laittaa täysin uuden keittiön remonttiin, koska ei tykkää värimaailmasta eikä kalusteista. Keittiön kohdalla ei ole samanlaisia pelkoja kuin kylpyhuoneen kanssa, joten huonokuntoinen keittiö ei pelota ostajaa.

Kannattaakin tehdä keittiöremontointi vasta uudessa kodissa. Miksi maksaisit kaksi keittiötä, varsinkin kun keittiöremontin hinta on korkea? Tämä vinkki ei tietenkään koske niitä, jotka jatkavat samassa asunnossa remontin jälkeenkin. Näille remontoijille toivotan onnea remonttiin.

Useimmiten keittiöremonteissa on kyse siitä, että remontoidaan vanha ja hyvin palvellut soppapatteristo. Halutaan tuoda säilytystilat ja koneet uusimmalle vuosikymmenelle ja ulkonäkö omalle silmälle sopivaksi. Samalla uusitaan sähköt sekä valaistus.

KEITTIÖTOIMITTAJAN VALINTA – TEOLLINEN TAI KÄSITYÖ

Valinta aloitetaan lähes aina piipahtamalla yhteen tai useampaan lukuisista keittiökalusteliikkeistä. Sitten päädytään kilpailuttamaan valittuja toimittajia keskenään. Kokonaisuudet ovat paljolti samoja vain pienillä eroilla höystettyinä. Toimittajat puhuvat erilaisista markkinointitermeistä, materiaaleista, pinnoituksista, muodoista ja väreistä. Monesti myyjä ja budjetti ratkaisevat. Prosessi johtaa melkein aina teollisen toimijan pakettiratkaisuun. Suurimpana muuttujana se, ostaako asiakas avaimet käteen -keittiön vai pelkät kalusteet.

Juuri koskaan ei vakavasti harkita käsintehtyjä keittökalusteita, puhtaasta ja sellaisenaan kierrätettävästä luonnontuotteesta luotuja. Hintataso on linjassa korkeamman hintaluokan tehdastuotteiden kanssa. Ilmastonmuutos ei ole onnistunut nostamaan näitä täydellisen luonnollisia tuotteita valokeilaan vaan hiilidioksidipäästöjen vähentämisen soihdunkantajana esiintyy eräs biokomposiittia käyttävä yritys.

Modernit materiaalit on ihan kivoja, mutta luonnollinen on aina luonnollinen ja sen muokkauksessa kuluu vain vähän energiaa. Suosittelen vihreitä arvoja liputtavaa ihmistä aloittamaan käsintehdystä puukeittiöstä. Sillä tavalla raha motivoi juuri oikeanlaisia yrityksiä, luontoa kunnioittavia, asiakasta lähellä olevia ja paljon työllistäviä. Eräs tällainen on Beneto Oy, josta saat kaikenlaisia puusta tehtyjä mittatilaustöitä asennettuna. Keittiö ja vaikkapa lauteet tulevat tilaan joustavasti mitoitettuina. Käsityö ei katso modulimittoja ja täytepaloja.

KEITTIÖREMONTIN SUUNNITTELU

Keittiöremontti on kallis ja näyttävä remontti, kaapistot ja koneet menevät uusiksi ja uusi keittiö ei välttämättä sovi vanhaan asuntoon. Sen jälkeen edessä on muun asunnon remontti ja siihen menee lisää rahaa. Suuria kokonaisuuksia kannattaa pilkkoa palasiksi ja hyödyntää kotitalousvähennys.

Remonttisuunnittelu onkin erityisen tärkeässä asemassa keittiöremonttien yhteydessä. Keittiö täytyy ensinnäkin saada toimimaan halutulla tavalla ja näyttämään siltä, kuin olet kuvitellut sen näyttävän, mutta keittiö täytyy myös sovittaa asunnon tyyliin, joten haasteita suunnittelulle riittää. Pidä huolta siitä, että keittiösi suunnittelee taitava remonttisuunnittelija tai sisustussuunnittelija.

KEITTIÖREMONTIN OSAT

Tuossa jo kirjoitin, että keittiöremontti lähtee käyntiin suunnittelulla. Suunnitteluun vaikuttaa todella paljon toimittajan komponenttipaketti. Jos kulmakarusellia ei ole, niin sitten sitä ei voi suunnitelmassa käyttää, vaikka karuselli olisikin juuri täydellinen ratkaisu. Meillä on tavarantoimittajina Carlo Casagrande ja Hahle. Molempien merkkien tuotteitta käytetään läpi lähes kaikkien Suomessa myytävien keittiöiden toimituksissa. Tähän kun lisätään laadukas asennus ja osaaminen niin laatoituksissa, kuin sähkö- ja putkitöissä, niin ollaan hyvän kokonaisuuden äärellä.

Meiltä saat keittiöremontillesi hyvän suunnittelun ja täydellisen toimituksen niin sanotusti avaimet käteen remontin. Ota yhteyttä niin laitetaan remontin suunnittelu käyntiin.

Toiminta-alue

Teemme töitä seuraavilla paikkakunnilla:

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen

Ota yhteyttä

Tilanteesi ymmärtäminen on meille tärkeää. Tämän vuoksi me tullaan käymään ja tutkitaan ongelma. Tämän jälkeen rakennetaan ratkaisu juuri oikeaan tarpeeseen. Ota yhteyttä niin jutellaan.

Täytä alla oleva lomake, soita tai lähetä sähköpostia.
Sovitaan aika ilmaiselle kotikäynnille.