Köksrenovering

I köket kan man njuta av vin i goda vänners lag på kvällen och äta gröt med familjen på morgonen. Vardagsmaten tillagas snabbt medan man till festen förbereder en längre meny. I ett bra kök fungerar allt detta.

RENOVERA INTE KÖKET FÖRE DU SÄLJER LÄGENHETEN

I samband med en renoveringsplanering vill den nya ägaren ofta renovera köket eftersom hen till exempel inte gillar färgsättningen eller möbleringen i köket. Ett kök som är i dåligt skick skrämmer oftast inte köparen, eftersom det inte orsakar samma misstankar om fuktskador som badrummet.

I de flesta fall är syftet med en köksrenovering att förnya köksmöblerna och -maskinerna för att skapa praktiska förvaringsmöjligheter samt förnya el och belysning.

VAL AV KÖKSLEVERANTÖR

Man väljer vanligtvis köksleverantören genom att bekanta sig med urvalet av några köksmöbelleverantörer, varefter man begär en offert från ett par olika leverantörer. Budgetens storlek och säljarens kunskaper är vanligtvis viktiga kriterier när man väljer köksleverantör. Priset på köket påverkas också mycket av om man köper köket färdigt monterat eller endast möblerna som man monterar själv. 

Vår styrka är snabbhet. Alla delar i leverantörskedjan är tillgängliga för oss relativt snabbt. Detta gör att materialet ofta kan levereras inom några dagar efter beställningen. Speciellt kunder som byter lägenhet har varit nöjda med vår snabba service.

PLANERING AV KÖKSRENOVERING

En köksrenovering innebär en stor ekonomisk satsning. Noggrann planering är extra viktigt före man påbörjar renoveringen. Utmaningen är att ha ett funktionellt kök som passar din smak och som även passar stilen i resten av lägenheten. Kom ihåg att utnyttja hushållsvadraget i samband med renoveringen!

Kontakta oss

Verksamhetsområde

Helsingfors, Esbo, Vanda, Grankulla

Ta kontakt

Kontakt med formuläret.