Tjänster

Vi utför inomhusrenoveringar i huvudstadsregionen. Vårt professionella team tar hand om allt från början till slut. När man arbetar med ett bekant team framskrider renoveringen smidigt och slutresultatet av arbetet är av hög kvalitet.

Vi utför badrumsrenoveringar

Vi är proffs på alla slag av renoveringar, men badrumsrenoveringar är vår specialitet. Vi renoverar ständigt t.ex. gamla lyxlägenheter i Helsingfors. Vid renovering av utmanande objekt utvecklas kompetensen på ett helt annat sätt än när man t.ex. arbetar med nya lägenheter. Hurdan våtrumsrenovering du än tänker på så klarar vi av det. Kontakta oss så hjälper vi dig att planera dina drömmars badrum.

Vi bygger bastur

Bastun renoveras nästan alltid i samband med renoveringen av badrummet, men ibland får vi också njuta av att koncentrera oss endast på bastun. När det gäller bastur har vi en verklig talang i vårt team – en träkonstnär som arbetar med trämöbler. Om din bastu behöver en uppdatering, kontakta oss. Vi hjälper dig gärna med din basturenovering från allra första början.

Vi renoverar WC:n

Oftast lönar det sig att renovera WC:n i samband med badrumsrenoveringen, men naturligtvis renoverar vi gärna även enbart WC:n. Kontakta oss och berätta om dina renoveringsbehov. 

Vi planerar och monterar kök

Vi gör en renoveringsplan som passar ditt hem och din smak, vi monterar köksmöblerna och fixar allt enligt nyckeln i handen-principen. Skicka oss en offertförfrågan så kontaktar vi dig.

Kök samt dess förflyttning är en av våra specialkompetenser. Vi har en egen rörmokare i vårt team som även sköter komplexa rörbyten snabbt och smidigt. Vi klarar av krävande ändringar i rumsordning och även stora förändringar i det nuvarande köket. Detta är särskilt viktigt vid flyttrenoveringar.


Vi utför ofta köksrenoveringanar som en del av större lägenhetsrenoveringar. Detta kan vi göra även om du redan har hunnit beställa nya köksmöbler innan du kontaktat oss.

Vi planerar och bygger förvaringssystem

Skräddarsydda skjutdörrsskåp erbjuds i allt högre grad som självbetjäning. Nästan alla stora aktörer i branschen har på sin hemsida ett planerings- och offertberäkningsprogram som gör att man kan beställa ett skjutdörrspaket för självmontering. Vi bekantar oss noggrant med utrymmet ifråga och tar ansvaret för mätningen. Sedan sköter vi om monteringen av skåpen korrekt och effektivt.

Små och stora ytrenoveringar

Det händer ofta att utrymmen intill det nyrenoverade utrymmet börjar se slitna ut. Efter köksrenoveringen kan man t.ex. vilja måla väggarna eller slipa golvet i hela lägenheten.

Efter badrumsrenoveringen vill man kanske använda kakel även i andra utrymmen i hemmet. Oavsett om du planerar en liten eller stor ytrenovering står vårt team till ditt förfogande. Kontakta oss så kan vi berätta hur vi kan hjälpa dig. 

Vi utför alla planeringstjänster i samband med renoveringen

Remonttivelhot erbjuder alla planeringtjänster som behövs vid en renovering, vare sig det gäller en liten eller stor, enkel eller mer komplex renovering. Vi har bl.a. skickliga VVS- och konstruktionsplanerare, rörmokare, arkitekter samt inredningsplanerare i vårt team. Vid behov kan vi få ihop hela renoveringsteamet under ett telefonsamtal.

Kontakta oss

Verksamhetsområde

Helsingfors, Esbo, Vanda, Grankulla

Ta kontakt

Kontakt med formuläret.