YRITYS

Remonttivelhojen kanssa on remontin tekeminen kuin kaunis kesäpäivä.

SUJUVAA SUUNNITTELUA

Remonttivelhot on raikkaan kevyt vaihtoehto kankeiden remonttifirmojen rinnalla. Teemme remonttien suunnittelun ja myynnin yhteistyössä rakentajien kanssa. Meiltä saat kaikki kotien ja taloyhtiöiden remontit samalta tutulta myyntitiimiltä, mutta juuri sinun projektiisi sopivien rakentajien tekemänä.

Ajatus omasta pajasta syntyi, kun takana oli pitkä ura eri remonttiyrityksissä. Ideana meillä on tarjota remontti todella matalalla organisaatiolla ja siten edullisella kulurakenteella. Samalla ollaan lähellä asiakasta ja pysytään paremmin pulssilla siitä, mitä remontilta haluat ja miten se käytännössä toteutetaan. Tältä pohjalta valitsemme oikeat ammattilaiset verkostostamme.

Järjestelmällisellä suunnittelu- ja myyntityöllä asiakas ja urakoitsija saavat kaikki tarpeelliset asiat selkeästi paperille ja remontin sujuvuus paranee, kun taas kustannukset pysyvät kurissa. Lisäksi remonteissa ei olla kiinni tietyssä remonttityypissä vaan onnistuu niin yksityisten remontit, kuin taloyhtiöremontit. Lisäksi teemme remontteja sisällä ja ulkona.

  • Remonttivelhot Oy
  • Y-tunnus 3090265-4
  • Mannerheiminaukio 1 A
  • 00100 HELSINKI
  • 0442306264
  • info at remonttivelhot piste fi

Toiminta-alue

Teemme töitä seuraavilla paikkakunnilla:

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen

Ota yhteyttä

Tilanteesi ymmärtäminen on meille tärkeää. Tämän vuoksi me tullaan käymään ja tutkitaan ongelma. Tämän jälkeen rakennetaan ratkaisu juuri oikeaan tarpeeseen. Ota yhteyttä niin jutellaan.

Täytä alla oleva lomake, soita tai lähetä sähköpostia.
Sovitaan aika ilmaiselle kotikäynnille.