Bostadsrenovering

Inredningsrenoveringar är en del av bostadsrenoveringar. De är ofta ytrenoveringar då man t.ex. målar sovrumsväggarna eller kökstaket. Ibland gör man mer omfattande bostadsnoveringar och t.ex. river väggar, slår samman två lägenheter eller sanerar våtrum. 

KÖKSRENOVERING SOM EN DEL AV BOSTADSRENOVERING

I köket sitter man på kvällen i goda vänners lag eller äter frukost med familjen i morgonrock. Man brygger kaffe medan man läser morgontidningen. Nuförtiden är öppna kök populära. Då kan kocken umgås med familj eller gäster medan hen lagar mat.


INREDNINGSPLANERING

Inredningsplaneringen är en viktig del av lägenhetsrenoveringar. Målet är en funktionell bostad som ger uttryck för den boendes personliga smak och som är en glädje att bo i.

Att byta ytmaterial eller renovera gammalt kan dramatiskt påverka utseendet och stilen på ditt hem. Särskilt väggytor har stor inverkan på helheten. Ett skandinaviskt ljust hem är lätt att inreda, men ibland kan det vara uppfriskande att prova djärvare färger i inredningen.

HUR LÄNGE TAR EN BOSTADSRENOVERING OCH VAD KOSTAR DEN?

Det är ofta svårt att uppskatta priset på en bostadsrenovering samt hur länge renoveringen kommer att ta, eftersom utrymmen skiljer sig så mycket från varandra. Köksrenoveringen kan kosta lika mycket som en ytrenovering i resten av lägenheten. Å andra sidan kan köksrenoveringen ibland genomföras snabbare än en förmånligare ytrenovering.


INVESTERINGSBOSTÄDER SOM SPECIALITET

Inom huvudstadsområdetfinns många investeringsbostäder vars ägare bor utanför området. Då behöver ägaren en pålitlig partner som upprätthåller hyresfastigheternas skick. Vi utför kostnadseffektiva renoveringar speciellt till hyreslägenheter. Vår omfattande erfarenhet hjälper dig att utvärdera hur och till vilka åtgärder det lönar sej att spendera din budget. I samband med renovering av investeringsbostäder erbjuder vi även städ- och flyttservice.

Kontakta oss

Verksamhetsområde

Helsingfors, Esbo, Vanda, Grankulla

Ta kontakt

Kontakt med formuläret.