MATERIAALIT KYLPYHUONEREMONTISSA

Markkinoilla on paljon erilaisia materiaaleja, joita voi teknisesti käyttää samaan tarkoitukseen. Meillä yleisenä lähtökohtana on kotimaisten valmistajien sekä kotimaisten tavarantoimittajien käyttäminen.

Pyrimme aina tarjoamaan selkeän ja laadukkaan kokonaispaketin, mutta asiakas voi halutessaan hankkia ja toimittaa niin materiaaleja kuin kalusteita. Me hoidamme näiltä osin asennuksen.

POHJAMATERIAALIT

Käytämme erilaissa tasoitteissa, laasteissa ja primereissa Kiillon eri tuotteita. Näitä löytyy käytännössä kaikista rautakaupoista ja tuote on valmiiksi tuttu useimmille asentajille. Tuttujen tuotteiden kanssa on helppo toimia ja laatu pysyy korkealla tasolla.

LATTIALÄMMITYS

Lattialämmityksen osalta emme ole kovin merkkiuskollisia. Nämä tehdään joskus omana asennuksena ja joskus kaapelin toimittaa sekä asentaa sähköasentaja. Meille on tärkeää se, että käytetään laadukasta kaapelia eikä asennusmattoa.

VESIERISTE

Samoin kuin monet pohjatöissä tarvittavat materiaalit, myös vesieriste tulee usein Killolta. Valmistajalla on useita tuotteita vesieristämiseen, mutta käytämme KeraPro -vesieristettä. Toisinaan valvojat tai rakennesuunnittelijat määräävät kohteessa käytettävän vesieristeen, jolloin tietysti käytämme määriteltyä vesieristettä.

LAATAT

Laatat ovat asiakkaan kannalta yksi tärkeimmistä kylpyhuoneen elementeistä. Niillä tassutellaan aamuin illoin ja niitä katsellaan milloin mistäkin kulmasta. Laattojen osalta tuotevalikoima on markkinoilla kaikkein laajin, joten ei ole järkeä rajoittaa vaihtoehtoja. Meidän puolesta laatat voidaan hankkia keneltä toimittajalta tahansa. Meidän peruspaketti käsittää tavallisimmat vaaleat seinälaatat ja värikkäämmät lattialaatat.

PANEELIT

Pesutilat vaikuttavat avarammilta, jos katossa on käytetty valkoista. Tämän vuoksi tarjoamme joko valkoiseksi maalattuja, vahattuja tai kuultokäsiteltyjä paneeleja. Asiakastoiveiden pohjalta tietysti hankimme haluttuja paneeleja.

KALUSTEET

Kalusteet ovat vähän kuin laatat. Valikoimaa löytyy joka lähtöön ja monesti on tilanteita, jolloin asiakas pyytää tuotetta, jollainen ei ole aikaisemmin tullut vastaan. Tarjoamme tyypillisiä kotimaisia kalustemerkkejä kuten Temal, IDO, Oras ja Polaria. Tarvittaessa saamme kalusteita ympäri maailmaa, mutta aikataulussa pysytään paremmin, jos materiaalit hankitaan läheltä.

Toiminta-alue

Teemme töitä seuraavilla paikkakunnilla:

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen

Ota yhteyttä

Tilanteesi ymmärtäminen on meille tärkeää. Tämän vuoksi me tullaan käymään ja tutkitaan ongelma. Tämän jälkeen rakennetaan ratkaisu juuri oikeaan tarpeeseen. Ota yhteyttä niin jutellaan.

Täytä alla oleva lomake, soita tai lähetä sähköpostia.
Sovitaan aika ilmaiselle kotikäynnille.