KYLPYHUONEREMONTTI ESPOOSSA

Tarkemmin kylpyhuoneremontista kirjoitan täällä. Kylpyhuoneremontin suunnittelusta kerron tässä artikkelissa, tässä kirjoitan kylpyhuoneremontin hinnasta ja lopuksi kylpyhuoneremontin kestosta kirjoitan täällä. Voit myös ottaa yhteyttä, niin selvitetään remontin hinta ja kesto myös sinun kohteelle. Tämän jälkeen voit päättää, jatketaanko toteutukseen. Ota yhteyttä täältä, soita, lähetä sähköpostia tai täytä lomake.

Suomen toiseksi suurin kaupunki Espoo on pääkaupunkiseudun palapeli. Kaupungin pohjoisosissa on korpimaista vanhaa metsää ja etelässä avautuu tuulinen merenselkä. Keilaniemessä ja Otaniemessä tulevaisuuden huipputekniikkaa. Kaikkialla Espoossa asutaan hyvin, toisaalla ahtaammin ja toisaalla tilavammin. Pääkaupunkiseudun kaupungeista Espoo onkin monimuotoisin.

Monimuotoinen kaupunki tarkoittaa monimuotoisia remontteja. Joskus on ohjelmassa vanhan hirsirunkoisen talon remontointi haja-asutusalueella heikkokuntoisen hiekkatien päässä ja joskus osoitteena on Puustellinmäki ja vanhan elementtikerrostalon kylpyhuone, jonka kalustuksen harhainen vuokralainen on järjestänyt uudelleen. 

Etäisyyksien ja palveluiden saatavuuden kanssa on oma tappelunsa, jonkin verran suurempi mitä Vantaalla, mutta ei kuitenkaan yhtä ongelmallinen kuin Helsingin ruuhkaisessa keskustassa. K-ryhmä on hyvin edustettuna ja Bauhaus on monesti pelastanut materiaalipaniikissa.

TAPIOLA ON ESPOON KESKUS

Vaikka Espoossa oli ehtinyt muodostua taajamakeskuksia, kuten Leppävaara, niin kaupungin kovan kasvun aloitti Asuntosäätiön panostus Tapiolan rakentamiseen 1950-luvulla. Samoihin aikoihin rakennettiin Otaniemeä ja yhdessä Leppävaaran kanssa tämä kolmio vastasi Espoon kaupungistumisesta. Tapiolan saama etumatka on pitänyt pintansa tähän päivään asti ja Tapiolassa on nyt menossa mittava uudelleen- ja jälleenrakennussykli.

Remonttireiskalle Tapiola on monesti vaikea kohde, sillä alueella on paljon vanhoja rakennuksia. Vanhat rakennukset tarkoittavat yleensä tuntemattomia rakenteita ja aiemmin tehtyjä remontteja, joista ei löydy mitään dokumentointia. Lisäksi Tapiolasta puuttuu hyvin varustettu rautakauppa, joten työmaahuolto täytyy tehdä astetta kaukonäköisemmin.

ESPOON KESKUS ON ALUEKEHITTÄMISTÄ

50-luvulla Espoon itäiset alueet kehittyivät voimakkaasti ja muu osa kunnasta oli maaseutumaista. Harkittiin Espoon pilkkomista kolmeen osaan: Tapiola, Leppävaara ja Espoon maalaiskunta, mutta lopulta kuntaa lähdettiin kehittämään yhtenäisenä. 1970-luvulla tehtiin suuri panostus kaupungiksi muutetun Espoon aluekehitykseen ja Espoon keskus rakennettiin erityisesti hallinnolliseksi keskukseksi. Espoon keskuksen rakentaminen siirsi kaupungin painopistettä länteen.

Remonttiyrityksen ja erityisesti pienen rakennusurakoitsijan näkökulmasta Espoon keskus kiinnostaa yhtä paljon kuin suolainen betoni. Kaupunginosa on suhteellisen pieni ja täynnä hallinnollista ja kaupallista rakentamista. Paljon kiinnostavampia alueita ovat ympäröivät asuinalueet: Mikkelä, Muurala, Kirkkojärvi, Kulotorppa, Tuomarila, Suvela, Kiltakallio ja Kaupunginkallio. Näillä asuinalueilla on hyvät liikenneyhteydet ja paljon korjausta kaipaavia koteja.

LEPPÄVAARAN PITKÄ MATKA ESPOON SUURIMMAKSI ALUEKESKUKSEKSI

Sello käänsi uuden lehden suomalaisten kauppakeskusten historiassa vuonna 2003/2005. Samalla Leppävaaran täydennysrakentaminen aloitti uusilla kierroksilla. Kasvu levisi myös lähialueille ja Leppävaara vahvisti etumatkaansa Espoon suurimpana aluekeskuksena. Täältä löytyy kaupalliset -ja julkiset palvelut sekä laajat eri aikakausina rakennetut asuinalueet erilaisine asuintaloineen.

Leppävaarassa on kaikkea kaikille, mutta remonttireiska joutuu ajamaan kauas materiaalien perässä. Hankala juttu, jos jokin tarvike puuttuu, mutta yleensä remontit hoituu mallikkaasti pienellä etukäteissuunnittelulla. Leppävaara on myös vanha kaupunginosa, mutta varsinainen nopean rakentamisen aikakausi lähti käyntiin vasta 70-luvulla ja esimerkiksi kerrostalot ovat usein elementtirakenteisia, joten Leppävaara on erityisen hyvä alue tehdä kylpyhuoneremontti, kun tekniikka ja rakenteet ovat ennustettavia.

JAKO POHJOISEEN JA ETELÄISEEN ESPOOSEEN

Pohjois-Espoo on aina ollut korpimainen erämaa ja sellaisena se on itsepäisesti pysynyt. Luonnonsuojelualueen perustaminen Nuuksioon estää kaupungistumista ja toisaalta rakennusmaata on toistaiseksi ollut hyvin saatavilla. Kehä kolmosen pohjoispuolen voi periaatteessa merkitä maaseutumaiseksi alueeksi.

Pohjois-Espoosta löytyy kuitenkin hyviä sijaintipaikkoja rakennusyrityksille, kun naapurin talo tai tontti ei ole heti edessä. Esimerkiksi Inkerman Oy toimii Pohjois-Espoosta käsin ja palvelee sieltä koko pääkaupunkiseutua. Kehä kolmosta pitkin on helppo siirtyä itään tai länteen ja matkan varrella on kaikki tarpeelliset kaupat. Yrityksen palveluihin kuuluu niin uudisrakentaminen kuin remontointi. Lisäksi palveluita saa ostaa niin pienempinä urakkasuorituksina kuin isoina avaimet käteen -kokonaisuuksina.

Etelä-Espoo on pääsääntöisesti tiiviisti rakennettua kaupunkia kerros- ja rivitaloineen. Länsiväylä halkoo aluetta ja sen varrelta löytyy kätevästi remontoijan rautakaupat. Kivenlahdessa on uusi Stark, joten eri kauppaketjutkin ovat hyvin tarjolla. 

Toiminta-alue

Teemme töitä seuraavilla paikkakunnilla:

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen

Ota yhteyttä

Tilanteesi ymmärtäminen on meille tärkeää. Tämän vuoksi me tullaan käymään ja tutkitaan ongelma. Tämän jälkeen rakennetaan ratkaisu juuri oikeaan tarpeeseen. Ota yhteyttä niin jutellaan.

Täytä alla oleva lomake, soita tai lähetä sähköpostia.
Sovitaan aika ilmaiselle kotikäynnille.