REKRYTOINTI

Remonttivelhot Oy on erityisesti kotien sisäremontteihin keskittynyt yritys. Meidän työmaa on lähes aina jonkin perheen koti, joten kohteliaat käytöstavat ja toisten kunnioittaminen ovat meillä korkeassa kurssissa. Teemme töitä ahkerasti, mutta silti rennosti, ja meillä pärjääkin kaikenlaiset persoonat niin nuoret kuin kokeneetkin. Juuri nyt emme ole palkkaamassa vakinaisia työntekijöitä, mutta erilaisille yhteistyökumppaneille ja projektityöntekijöille on pitkäaikainen tarve.

MITÄ ME TARVITSEMME?

Toimintamme kasvaa maltillisesti ja vakaasti, joten voimme käyttää aikaa ja harkintaa sopivien tekijöiden valinnassa. Koska teemme kaikki kotien remontit, on myös tarvetta kaikille sisäremonttien osa-alueille. Märkätilaremontit kestävät pisimpään, joten niiden tekijöitä tarvitaan eniten, mutta myös maalareita, pintamateriaalien asentajia ja keittiöasentajia tarvitaan säännöllisesti.

Meillä tekijät voivat olla nuoria, mutta kokemusta tarvitaan. Ammattialasi tehtävistä olisi hyvä olla viiden vuoden työkokemus. Työmaalla olet usein asiakkaan kanssa tekemisissä, joten suomen kielen taito on oltava korkealla tasolla. Vain tällä tavalla asiakkaan antama palaute ja remonttiin liittyvä kommentointi saadaan hoidettua sujuvasti.

MEILTÄ SAAT

Todella matalan organisaation. Meillä tehdään töitä samassa rintamassa. Jokainen projekti on yhteinen ilo ja tulot jaetaan samassa suhteessa kuin kulut. Tasapuolinen tekeminen on meidän tavoite, silloin kaikilla on motivaatio jatkaa yhdessä.

Toiminta-alue

Teemme töitä seuraavilla paikkakunnilla:

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen

Ota yhteyttä

Tilanteesi ymmärtäminen on meille tärkeää. Tämän vuoksi me tullaan käymään ja tutkitaan ongelma. Tämän jälkeen rakennetaan ratkaisu juuri oikeaan tarpeeseen. Ota yhteyttä niin jutellaan.

Täytä alla oleva lomake, soita tai lähetä sähköpostia.
Sovitaan aika ilmaiselle kotikäynnille.